Ако установите, че срещу вас внезапно е заведено дело от „Топлофикация”, или друг енергиен монополист; ако са ви глобили неправомерно или имате съставен акт, за който не сте извършили нарушение; ако този теч, който комшията отгоре не иска да ремонтира, ви е дошъл до гуша, или трябва да съберете спешно сънаследниците на имот за делба или продажба на наследствен дял, най-важното е да знаете какво да направите.

Целта на този „Правен съветник” е да стигнем до най-доброто решение на проблема. Не е необходимо да се водят дълги дела, да се развихрят безкрайни спорове, които създават излишни разходи, губят време и оставят неприятни чувства в отношенията с понякога много близки хора.

Вярното решение понякога е много просто и ефективно, за далеч по-малко пари отколкото човек си представя при мисълта за съдебен или административен спор и неуредици. Подходящото решение може да бъде във формата на добре формулирана и навреме изпратена нотариална покана, незабавно обжалване на административен акт или дори пряка дискусия с насрещната страна.

Винаги можете да ми зададете свободен въпрос, или да потърсите помощ на координатите ми в секцията „За мен”. Или да намерите вече даден отговор в коментираните теми в блога.

Ще се радвам да ви отговоря успешно, както и ако след това решите да работите с мен.

Каквото и да предприемете не забравяйте: Винаги има решение на всеки проблем. Въпросът е да се намери точното и подходящото за вас.

Спорна и успешна година!